Eduard Boada

Després de fer algun curs de Hip hop, va entrar a formar part de l'equip de professors de l'escola Quality Dance Studio de Sant Adrià del Besós (Barcelona) a l'any 2009.  Des de llavors hi imparteix classes tant per a nens, joves com adults.

 

Als últims quatre anys ha tingut l'ocasió d'assistir a múltiples edicions de les gales dels 40 Principals com són "Primavera Pop" (Madrid i Barcelona) i "Playa 40 Pop Gandía", entre d'altres. Ha format part del cos de ballarins d'alguns festivals organitzats per Màxima FM, alhora que ha participat ballant en alguns concerts com ara Rock in Rio (Madrid).

 

Ha acompanyat a sobre de l'escenari a artistes nacionals i internacionals de la talla d'André Olà,

Henry Méndez, Soraya, Critika y Saik, Juan Magan o Alexandra Stan.


Més Info:

Ha gaudit de l'oportunitat de poder representar a Espanya al Mundial de Hip Hop celebrat cada any a Las Vegas, sentint la calor del públic i obtenint cada vegada molt bons resultats. Als anys 2010 i 2011 ho va fer com a membre de Quality Dance Crew, a la categoria adulta, grup que a més va donar-li popularitat amb exhibicions a gales benèfiques, festivals i masterclass. Als anys 2012 i 2013 va participar a Hip Hop Internacional ballant a la categoria megacrew amb QDS i a adulta amb Dark Rules, grup del qual va ser coreògraf i ballarí i amb el que va obtenir grans èxits durant les temporades de competició nacional.

 

S'ha format en una de les escoles més prestigioses de Los Angeles (Debbie Reynolds Studio i Movement Lifestyle). També ha fet diferents cursos a Barcelona. Actualment segueix rebent classes a diferents escoles per no deixar d'aprendre i  a més és coreògraf del grup BLACK LABEL, E.B.E. Megacrew de Girona.

 Actualment fa les següents classes: