Leticia Martin

Balla Lindy Hop des de fa més de cinc anys, tot formant-se amb professors reconeguts internacionalment. Cada any recorre festivals arreu del món en busca de les millors classes i el millor ambient que la condueixi a aprofundir encara més en el món del Swing.

 

La seva relació amb la didàctica es remunta als setze anys, quan comença a treballar de professora de música. De fet, la formació de Grau Mitjà en Música pel Liceu de Barcelona, fa que pugui aplicar els seus coneixements a les classes de dansa, fent-les així més complertes. Té una gran capacitat comunicadora que ajuda a transmetre els seus coneixements a l'alumnat. Per a ella el Lindy Hop es construeix entre la parella i la música, donant més prioritat al moviment del cos i els efectes que produeix en l'altre que no pas a un repertori de passos i prou que, creu, només limitaria a l'alumne.

Al 2014 cofunda l'associació Drunken Sailors – Hoppers Girona, dedicada a promoure el Lindy Hop a la província de Girona a més de programar i gestionar esdeveniments relacionats amb el Swing. Ara mateix n'és presidenta i una activa Community Manager. En conseqüència, aconsegueix contagiar el seu amor pel swing als seus alumnes, donant-los sempre un ampli ventall d'opcions per practicar allò après a classe i passar una bona estona dins l'ambient actiu, social i divertit del Lindy. 

Més Info:


Actualment fa les següents classes: